Garageförsäljning

Betalningsmetoder

Bankgiro (förskottsfaktura)

Köparen sätter själv in pengar på angivet bankgiro/bankkonto manuellt. Varorna skickas först när den korrekta summan är insatt. Om inte den korrekta summan (inklusive moms, frakt och eventuella avgifter) finns på detta konto inom 5 dagar från beställningstillfället annulleras beställningen. Beställningen kommer då inte att expedieras och inga varor kommer att skickas såvida inte summan som överförts till kontot är korrekt. Vid eventuell retur, annullering, felaktig betalning eller liknande som resulterar i att beställning återgår dras en avgift om 150:- från eventuell erlagd betalning, om inget annat överenskommits. Köparen ansvarar helt för att korrekt betalning erläggs. Ange Order-id vid betalningen.

Kortbetalning (VISA, Mastercard)

Betalningen sköts av företaget Payson AB. När beställningen kontrollerats och är korrekt slussas köparen vidare till Paysons betalningssidor, där all hantering av kontokortsuppgifter sker. Efter detta kommer köparen tillbaks till webbplatsen och får bekräftelse på utförd (eller avbruten) betalning.

Internetbank

Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank
Betalningen sköts av företaget Payson AB och respektive bank med inloggning av köparen. När beställningen kontrollerats och är korrekt slussas köparen vidare till Paysons betalningssidor, där all kontakt med bank sker. Efter detta kommer köparen tillbaks till webbplatsen och får bekräftelse på utförd (eller avbruten) betalning.

PaysonFaktura

När beställningen kontrollerats och är korrekt slussas köparen vidare till Paysons betalningssidor, där faktureringen sker. Efter detta kommer köparen tillbaka till webbplatsen och får bekräftelse på utfört (eller avbrutet) köp.

Om namn och adressuppgifter inte stämmer överens med de som Payson inhämtat från folkbokföringen uppdateras dessa uppgifter så att säljaren kan skicka varorna till samma folkbokförda adress som står på Paysons faktura.

Fakturan skickas därefter från Payson till köparen först när säljaren meddelat Payson att varorna skickats till köparen. Fakturan betalas av köparen till Payson liksom eventuella påminnelser. All vidare hantering av betalning sköts av Payson eller samarbetspartner till Payson.

Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Se villkor och betalningsmetoder på webbplatsen ang faktureringsavgift, påminnelsekostnad, inkassoavgift och dröjsmålsränta.

Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.


Om Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.
Payson
Läs mer: www.payson.se

© 2018 Garageförsäljning Logga in